Utjecaj okoliša na razvoj i funkciju osjetila

Pitamo li se ikad koliko su vanjski čimbenici utjecali na razvoj naših osjetila i njihovu funkciju? U kolikoj mjeri nas te okolnosti određuju ili usmjeravaju te obilježavaju naš život u odrasloj dobi, a da nismo ni svjesni njegova utjecaja? Je li moguće i kako okoliš i ljude staviti u rezonanciju, tako da budemo u obostranoj ravnoteži i harmoniji? Kojim postupcima tome možemo pridonijeti u odgoju i obrazovanju djece u našim vrtićima i školama te roditelji u svojim obiteljima, razgovarat ćemo na radionici “Utjecaj okoliša na razvoj i funkciju osjetila”.

Voditeljica edukacije je Lorena Lajt, odgojiteljica predškolske djece s 22 godine iskustva, studirala waldorfsku pedagogiju u Zagrebu i završava studij euritmije.

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati online putem Zoom platforme u četvrtak, 16.3.2023. od 18 do 19.30 sati.

Kotizacija i ostale informacije

Kotizacija za sudjelovanje u edukaciji iznosi 40 EUR / 301,28 kn.
(prilagođeno tečaju HRK/EUR 7,53450)

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!
Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: kotizacija za edukaciju (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove/pravne osobe molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun ili R-1 račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail nikolina@zeleniklik.hr.

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa kotizacije, imate priliku dio naknade odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.