Štednja. Mitovi i istine.

“Nemamo novaca… Ne možemo jer nemamo sredstava… Teško nam je… Borimo se s financijama…”

Zvuči poznato?

Ove i stotine drugih sličnih izjava nas onemogućuje da ostvarimo osobni ili puni potencijal naših aktivnosti, ideja ili projekata.
Bez obzira na vjerovanja koja nas trenutačno nose, mislite li da možemo učiniti barem koračić prema promjeni koja će učiniti naše djelovanje i život financijski održivijim? Ako mislite – ova je edukacija za vas jer ćete dobiti potvrdu da ste na dobrom putu, korisne savjete i primjere koji funkcioniraju. Ako ne mislite, tada je ova edukacija osobito za vas! Nema održivosti bez ekonomskog elementa, uz društveni i ekološki.
Voditeljice ove nadasve potrebne edukacije kojom ćemo usvajati znanja s područja štednje i svih onih mitova koje je prate su profesorice Ekonomske i upravne škole Split, prof. Anita Grgić i prof. Ivana Čikeš

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati online putem Zoom platforme u četvrtak, 20.4.2023. od 18 do 19.30 sati.

Kotizacija i ostale informacije

Kotizacija za sudjelovanje u edukaciji iznosi 40 EUR / 301,28 kn.
(prilagođeno tečaju HRK/EUR 7,53450)

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!
Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: kotizacija za edukaciju (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove/pravne osobe molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun ili R-1 račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail nikolina@zeleniklik.hr.

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa kotizacije, imate priliku dio naknade odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.