Održivost po godišnjim dobima

Pratimo godišnje ritmove i održivost u odnosu na prehranu, zdravlje, odijevanje, stanovanje, energiju i prirodne resurse.
Iako nas tempo modernog života često odvlači od prirodnih ritmova, nužno je osvijestiti ih kako bismo im mogli prilagoditi naša ponašanja i usvojene navike te ih tako učiniti održivijima. Na edukaciji ćemo razgovarati o modelima koji nam u tome mogu pomoći, a u trenutku kada osvijestimo njihovu važnost i mogućnosti primjene, možemo ih prilagoditi i odgojno-obrazovnim procesima u radu i životu s djecom.

Voditeljica edukacije je Antonia Šarić, pokretačica inicijative “Biljke su zelene”, koja provodi aktivnosti informiranja o trenutnoj ekološkoj krizi, pruža osnažujući radikalan pogled na održivu budućnost i potiče na akcije koje trebamo činiti upravo sada.

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati online putem Zoom platforme u četvrtak, 23.2.2023. od 18 do 19.30 sati.

Kotizacija i ostale informacije

Kotizacija za sudjelovanje u edukaciji iznosi 40 EUR / 301,28 kn.
(prilagođeno tečaju HRK/EUR 7,53450)

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!
Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: kotizacija za edukaciju (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove/pravne osobe molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun ili R-1 račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail nikolina@zeleniklik.hr.

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa kotizacije, imate priliku dio naknade odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.