ZELENI BIZZZZ je program udruge Zeleni klik! namijenjen poslovnom sektoru sa svrhom poticanja društveno-odgovornog poslovanja, promicanja volonterstva i aktivnog pozitivnog doprinosa u zajednici.

Za vašu tvrtku, školu, dječji vrtić, ustanovu i sve druge poslovne subjekte nudimo zanimljive ekološke aktivnosti, koje imaju i značajan pozitivan utjecaj na okoliš. Iz programa smo izdvojili edukaciju izrade loptica sijačica, izrade ograđenog polikulturnog vrta s pretežno začinskom, cvjetnom ili ljekovitom polikulturnom zajednicom i izradu hotela za kukce, koji će omogućiti povećanje bioraznolikosti u vašem prostoru, a godinama ćete moći proučavati solitarne pčele, bubamare, bumbare i razne druge kukce koji će prezimljavati u hotelu i zzzzujati vašim vrtom.

Naše su edukacije izvrsna team-building aktivnost ili edukacija za zaposlenike ili korisnike vaših usluga, koja će im zasigurno promijeniti pogled na svijet i donijeti dobar osjećaj doprinosa očuvanju okoliša i očuvanju planete Zemlje. 

Na vaš zahtjev, možemo osigurati i druge oblike edukacija ili praktičnih aktivnosti s područja pemakulture i održivog razvoja za različite korisnike opće populacije, ali i korisnike koji pripadaju kategoriji ranjivih skupina (djeca, mladi i odrasli s intelektualnim teškoćama, osobe u riziku od beskućništva, djeca, osobe treće životne dobi i dr.) kroz terapiju organskim vrtlarenjem, aktivnosti s područja permakulture i terapijskim životinjama (koze, konji, psi i dr.) u suradnji s našim partnerima. Javite nam se i zatražite ponudu za ZELENI BIZZZZ skrojen samo za vas!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu