Hodaljka – Program vježbanja u Prečkom

Vježbanje je jedan od tri elementa programa “Hodaljka”, osmišljen u svrhu povezivanja u zajednici te pružanja podrške svima koji su na putu prema osobnoj ravnoteži, osobito onoj fizičkoj, ali i mentalnoj, a također je nezanemariv element međusobne podrške kroz grupni rad i komunikaciju.
Redovitim kretanjem i aktivnošću postižu se znatne dobrobiti, kako za zdravlje, tako i za osjećaj zadovoljstva i osobne ravnoteže.

Bez uravnoteženih i zadovoljnih pojedinaca nema održivih zajednica!

Više o programu vježbanja

Program vježbanja održava se dva ili tri puta tjedno (programi redovnog vježbanja A i B program) ili jednom ili dva puta tjedno (prilagođeni programi C i D), za sve koji žele dodatno osnažiti i uravnotežiti tijelo uz kontinuiranu stručnu i grupnu podršku.

Vježbanje se sastoji od zagrijavanja, vježbi snage i izdržljivosti te na kraju istezanja, a intenzitet se prilagođava svakom polazniku u svim programima vježbanja. Na vrste vježbi i intenzitet osobito se pazi prilikom formiranja treninga u modelima C i D, namijenjenima osobama treće životne dobi te osobama sa zdravstvenim teškoćama, koje im onemogućuju da vježbaju intenzitetom redovnih modela vježbanja. Za sudjelovanje u programima C i D se, nakon ispunjavanja prijavnice, ispunjava i online Zdravstveni upitnik prema kojima se sastavljaju treninzi i prilagođavaju vježbe. Digitalna verzija za ispis nalazi se ovdje. Zeleni klik! potiče smanjivanje ispisivanja s ciljem zaštite okoliša pa molimo da, ako je moguće, digitalno ispunite zdravstveni upitnik i pošaljete ga putem online obrasca ili e-mailom.

Program vježbanja vodi trenerica Tanja Kenjereš Kurtović.

"Za sebe mogu reći da sam strastvena u svemu što volim raditi. Fitness i treninzi su velik dio mog života i uživam u svakom trenutku. Kineziolog sam po struci i školovanje sam završila na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a također sam i Instruktorica Spinninga, Fit boxa, Total Body Coach trener, Fitness index operater te instruktor za tjelesnu aktivnost i vježbanje u trudnoći.
Uz dobru glazbu, odličnu atmosferu i litre i litre znoja pridružite se grupi vježbanja i postanite bolja verzija sebe."

Tanja Kenjereš Kurtović, kineziolog

Vježbanje je organizirano prema rasporedu u nastavku i sukladno Pravilniku programa Hodaljka:

Informacije o plaćanju članarine za programe vježbanja

Plaćanje članarine za odabrani program vježbanja izvršava se mjesečnom uplatom na račun udruge sukladno Pravilniku programa.
Zeleni klik!

Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: Članarina (molimo upisati ime i prezime polaznika ako se razlikuju od uplatitelja)

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa članarine, imate priliku dio članarine odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.
Skenirajte barkod m-bankarstvom za plaćanje članarine za odabrani program vježbanja

1 misao o “Hodaljka – Program vježbanja u Prečkom

Komentari su zatvoreni.