Hodaljka – Program vježbanja u Prečkom

Vježbanje je jedan od tri elementa programa “Hodaljka”, osmišljen u svrhu povezivanja u zajednici te pružanja podrške svima koji su na putu prema osobnoj ravnoteži, osobito onoj fizičkoj.
Redovitim kretanjem i aktivnošću postižu se znatne dobrobiti, kako za zdravlje, tako i za osjećaj zadovoljstva i osobne ravnoteže.
Bez uravnoteženih i zadovoljnih pojedinaca nema održivih zajednica!

Više o programu vježbanja

Program vježbanja održavat će se dva puta tjedno za sve koji žele dodatno osnažiti i uravnotežiti tijelo uz kontinuiranu stručnu i grupnu podršku. Vježbanje se sastoji od zagrijavanja, vježbi snage i izdržljivosti te na kraju istezanja, a intenzitet se prilagođava svakom polazniku.

Termini vježbanja: ponedjeljak i srijeda od 18.30 do 19.30 sati (45 minuta vježbanje i 15 minuta pripreme na odlasku/dolasku).
Lokacija: Sportska dvorana Dječjeg vrtića Prečko, Centralni objekt, Marijane Radev 1. 
Mjesečna članarina za program vježbanja: 250 kn/33,18 EUR
Napomena: članarina za rujan 2022. iznosi 50% redovne mjesečne članarine (125 kn/16,59 EUR). Od 1.1.2023. mjesečna članarina iznosi 34 EUR (prilagođeno tečaju HRK/EUR 7,53450)

Program vježbanja vodi trenerica Tanja Kenjereš Kurtović.

"Za sebe mogu reći da sam strastvena u svemu što volim raditi. Fitness i treninzi su velik dio mog života i uživam u svakom trenutku. Kineziolog sam po struci i školovanje sam završila na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a također sam i Instruktorica Spinninga, Fit boxa, Total Body Coach trener, Fitness index operater te instruktor za tjelesnu aktivnost i vježbanje u trudnoći.
Uz dobru glazbu, odličnu atmosferu i litre i litre znoja pridružite se grupi vježbanja i postanite bolja verzija sebe."

Tanja, trenerica

Informacije o plaćanju članarine za program vježbanja

Zeleni klik!

Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: Članarina Hodaljka-vježbanje MM/GG (molimo upisati ime i prezime polaznika ako se razlikuju od uplatitelja)

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa članarine, imate priliku dio članarine odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.