Utjecaj okoliša na razvoj i funkciju osjetila

Je li za uravnotežen razvoj djece svejedno u kakvom okruženu odrastaju? Svi ćemo se sigurno složiti da je okruženje jedno od važnih elemenata u tom procesu. No, kad se ta saznanja primjenjuju, često ćemo primijetiti da je taj dio razvoja stavljen u drugi ili čak treći plan. Takav model povratno djeluje na odgoj budućih odraslih ljudi koji ne osjećaju povezanost s okruženjem, što ponovo uzrokuje neravnotežu i nesklad… Dakle, puno je posla u slaganju prioriteta u odnosu na utjecaj okoliša na razvoj djeteta, a mali doprinos ćemo dati na još jednoj edukaciji za odgajatelje, učitelje i roditelje.

Voditeljica edukacije je educ. rehab. Tatjana Dupor s višegodišnjim iskustvom rada s djecom i mladima s teškoćama, poremećajima u ponašanju te djecom u redovnom obrazovnom sustavu.

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati online putem Zoom platforme u ponedjeljak, 30.1.2023. od 18 do 19.30 sati.

Kotizacija i ostale informacije

Kotizacija za sudjelovanje u edukaciji iznosi 40 EUR / 301,28 kn.
(prilagođeno tečaju HRK/EUR 7,53450)

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!
Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: kotizacija za edukaciju (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove/pravne osobe molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun ili R-1 račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail nikolina@zeleniklik.hr.

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa kotizacije, imate priliku dio naknade odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.