Hodaljka: Intuitivno hranjenje – Kako kroz blagdane bez prejedanja i grižnje savjesti

Prvo predavanje u programu Hodaljka organiziramo uz posebnu, promotivnu cijenu!

Bez uravnoteženog pojedinca nema zdravih i održivih zajednica, a prehrana je – kakav god problematičan odnos imali s njom – naša osnovna potreba i uzrok mnoštva problema.

O čemu pričamo na predavanju?

Želiš znati što je intuitivno hranjenje? Zašto je intuitivno hranjenje najbolji način za dugoročnu promjenu prehrambenih navika i najbolji put prema raznolikoj prehrani? Je li prejedanje nešto protiv čega se treba boriti? Događa li se prejedanje samo zbog emocija? Kako restrikcija utječe na prejedanje? Kako pravila o hrani utječu na prejedanje? Kako grižnja savjesti tijekom jedenja utječe na zdravlje? Kako jesti bez grižnje savjesti? Kako da ove blagdane budemo manje opterećeni hranom i tijelom?

O predavačici

Vedrana Fontana Mikulić je magistra nutricionizma i jedina Certificirana savjetnica za intuitivno hranjenje u Hrvatskoj. Iza sebe ima iskustvo nekoliko godina savjetodavnog rada u zdravstvenim ustanovama te je svoj rad odlučila nastaviti kroz privatne vode. Vedranin rad je usmjeren prema osobama koje žele poboljšati svoj odnos prema hrani i tijelu: uživati u hrani koju jedu i istovremeno brinuti o svome zdravlju. Intuitivno hranjenje je znanstveno dokazan obrazac hranjenja pomoću kojeg se može naučiti jesti u skladu s potrebama svoga tijela osluškujući signale gladi i sitosti, jesti bez osjećaja grižnje savjesti i prestati se boriti s emocionalnim jedenjem.

Više o Vedrani i intuitivnom hranjenju 

Informacije o plaćanju članarine za predavanje Intuitivno hranjenje
Zeleni klik!
Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: Članarina (molimo upisati ime i prezime polaznika ako se razlikuju od uplatitelja)
Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa članarine, imate priliku dio članarine odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.

1 misao o “Hodaljka: Intuitivno hranjenje – Kako kroz blagdane bez prejedanja i grižnje savjesti

Komentari su zatvoreni.