ODGOJ ZA ODRŽIVI RAZVOJ I EKOLOGIJU – Kako uobličiti i provesti ciljeve, zadaće, viziju i misiju.

Obavijest! Radionica je odgođena zbog bolesti voditeljice te je novi termin u srijedu, 10.11.2021. godine od 18 do 19.30 sati.

Spremate se provoditi program održivog razvoja i ekologije? Trebate podršku u formuliranju vizije i misije programa i njegovoj provedbi? Ovo je edukacija za vas!

Stručnjaci u odgoju i obrazovanju s višegodišnjim iskustvom u provedbi programa održivog razvoja i ekologije pomoći će vam uobličiti ciljeve vašeg programa te vas uputiti u najjednostavnije načine provedbe ciljeva i zadataka, a možete računati i na mnoštvo savjeta & trikova koji se mogu primijeniti u odgojno-obrazovnom radu ili odgoju vašeg djeteta.

Edukacije/predavanja će provoditi članovi Zelenog klika! s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom, odgojitelji-savjetnici certificirani na pojedinim područjima/temama.

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati u srijedu, 10.11.2021. u prostoru MO Prečko, Prečko 2a (prvi kat desno), Zagreb od 18 do 19.30 sati. Na edukaciji može sudjelovati naviše 15 polaznika uz pridržavanje svih nužnih epidemioloških mjera i preporuka propisanih Odlukom Stožera Civilne zaštite radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.

Prijave na edukaciju/informacije

Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 300,00 kn po osobi.

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!

IBAN: HR9223600001102445812

s napomenom: uplata kotizacije (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail zeleniklik@gmail.com.


Za online edukaciju putem Zoom platforme molimo prijavite se e-mailom, a za odabir termina slijedite poveznicu na Doodle aplikaciju (nije potrebna instalacija).


 

Više informacija o edukacijama održivog razvoja Zelenog klika! možete pronaći ovdje.