ODGOJ ZA ODRŽIVI RAZVOJ I EKOLOGIJU – Kako uobličiti i provesti ciljeve, zadaće, viziju i misiju.

Obavijest! Radionica je odgođena zbog bolesti voditeljice. Novi termin radionice bit će objavljen naknadno.

Spremate se provoditi program održivog razvoja i ekologije? Trebate podršku u formuliranju vizije i misije programa i njegovoj provedbi? Ovo je edukacija za vas!

Stručnjaci u odgoju i obrazovanju s višegodišnjim iskustvom u provedbi programa održivog razvoja i ekologije pomoći će vam uobličiti ciljeve vašeg programa te vas uputiti u najjednostavnije načine provedbe ciljeva i zadataka, a možete računati i na mnoštvo savjeta & trikova koji se mogu primijeniti u odgojno-obrazovnom radu ili odgoju vašeg djeteta.

Edukacije/predavanja će provoditi članovi Zelenog klika! s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom, odgojitelji-savjetnici certificirani na pojedinim područjima/temama.

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati u srijedu, 6.10.2021. u prostoru MO Prečko, Prečko 2a (prvi kat desno), Zagreb od 18 do 19.30 sati. Na edukaciji može sudjelovati naviše 15 polaznika uz pridržavanje svih nužnih epidemioloških mjera i preporuka propisanih Odlukom Stožera Civilne zaštite radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.

 

Više informacija o edukacijama održivog razvoja Zelenog klika! možete pronaći ovdje.