Vrt za sve

Zeleni klik! pokreće novi program pod nazivom ‘Vrt za sve’, u sklopu kojega će se na društvenom vrtu EkoEkipa Prečko održavati radionice s područja održivog razvoja i permakulture za susjede i sugrađane svih dobi i mogućnosti.

U sklopu programa pokrećemo i volonterski program, u koji će se moći uključiti osobe zainteresirane za volontiranje u našim aktivnostima, a također će se u sklopu programa razvijati inkluzivni vrt, kojim će vrt pružati mjesto susreta osoba s teškoćama s onima koji ih nemaju, a sve u cilju razvoja otpornih i snažnih lokalnih zajednica, koje brinu za sve svoje članove.

Program je osmišljen kao mjesto gdje se u praktičnom radu, boravku u prirodi te uz druge ljude sličnih interesa za permakulturu, organsko vrtlarenje i općenito za održive modele života, razvijaju pozitivna iskustva koja su dobra i iscjeljujuća za nas, ali i za okoliš oko nas.

Pozivamo na suradnju sve pojedince, udruge, institucije i druge zainteresirane da nam se jave i priključe nam se u aktivnostima u sklopu ovog programa i zajedno ćemo izgraditi ‘Vrt za sve’.

>> Javite nam se!