Scenska umjetnost i održivi razvoj. Povezanost između scenske umjetnosti i održivog razvoja kroz raznovrsne teme i materijale.

Kako djeci prenositi važne poruke, osobito one jako važne, kao što su poruke povezane s održivim razvojem ili nekim drugim ozbiljnim temama? Malo je boljih načina od korištenja scenske umjetnosti u prenošenju te poruke.
Scenska umjetnost nas izravno doživljajno uključuje u srž problema, omogućuje da se uživimo u mnoge situacije koje jesu, ali i one koje “mogu biti”, razvija empatiju, kreativnost…
Mnogo toga o povezanosti scenske umjetnosti i održivog razvoja u odgojno-obrazovnom radu s djecom te o modelima njezine primjene moći ćete čuti na online edukaciji “Scenska umjetnost i održivi razvoj Povezanost između scenske umjetnosti i održivog razvoja kroz raznovrsne teme i materijale”, koja se provodi u sklopu Programa edukacija za odgajatelje, učitelje i roditelje.
Voditeljice edukacije su Ivančica Žeravica, odgojitelj savjetnik u DV Sunčana, Dunja Vuković iz Teatra Poco Loco i Iva Lehunšek Panić, dramska pedagoginja iz Doze Drame. 

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati online putem Zoom platforme u utorak, 9.5.2023. od 18 do 19.30 sati.

Kotizacija i ostale informacije

Kotizacija za sudjelovanje u edukaciji iznosi 40 EUR / 301,28 kn.
(prilagođeno tečaju HRK/EUR 7,53450)

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!
Dobronićeva 28, Zagreb
OIB: 31208074467
IBAN: HR9223600001102445812
Zagrebačka banka d.d.
Opis: kotizacija za edukaciju (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove/pravne osobe molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun ili R-1 račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail nikolina@zeleniklik.hr.

Zeleni klik! podržava podršku i razmjenu. Ako imate teškoća u osiguravanju iznosa kotizacije, imate priliku dio naknade odraditi svojim radom na administraciji, internetskim objavama, promociji programa, pisanju projektnih prijava i drugim poslovima u kojima ste stvarno vješti. Javite nam se radi dogovora.