Kvartovske veze nisu bezveze – Kako učiniti pozitivnu promjenu u zajednici? Postani aktivist!

Projekt ‘Kvartovske veze (nisu bezveze)’ provodio se u partnerstvu s dvjema osnovnim školama i Centrom za kulturu Trešnjevka u gradskoj četvrti Prečko te su tijekom provedbe pokrenuta dva volonterska kluba u OŠ Nikole Tesle i OŠ Prečko, s kojima su izvedene mnoge aktivnosti vezane uz primjenu permakulture i edukaciju o održivom razvoju, koje možete pronaći u ovom priručniku.

Priručnik ‘Kvartovske veze nisu bezveze – Kako učiniti pozitivnu promjenu u zajednici? Postani aktivist!’ prati aktivnosti projekta i oslikava ih kroz glavna poglavlja, a nastojali smo ugraditi što više dodatnih informacija kojima se tema može još dublje istražiti.

Namjena je ovog priručnika da potakne na slične aktivnosti u drugim školama diljem Hrvatske jer samo su snažne i povezane lokalne zajednice otporne i održive. Svi možemo biti aktivisti ako učinimo pozitivnu promjenu u zajednici!

Pogledajte priručnik online ili naručite svoj digitalni primjerak na zeleniklik@gmail.com.

 

 

 

 

„Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.“

„Stajališta izražena u ovom priručniku isključiva su odgovornost Zelenog klika! i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. “