CIRKADIJSKI RITMOVI. Biološki dnevni ritmovi – fizičke, psihičke i bihevioralne promjene koje prate ciklus od 24 sata.

Priroda ima svoje ritmove: izmjene prirodnih okolnosti od jutra do večeri i izmjenu dana i noći, izmjenu mjesečevih mijena, godišnjih doba, godina… Vrlo često nismo ni svjesni da djelujemo protiv prirodnih sila, osobito kad nam nešto ne ide lako i nailazimo na prepreke.

Ljudi su dio prirode. To je osobito važno osvijestiti u radu i odgoju djece, budući da samo kroz usklađenost s prirodnim ritmovima možemo odrasti u uravnotežene i stabilne osobe.

Ova je edukacija upravo za vas, kojima je u fokusu odgoj i obrazovanje djece jer ćete osvijestiti i steći znanja o cirkadijskim, odnosno biološkim dnevnim ritmovima kojima možete steći mnogo kvalitetniji pristup svakom pojedinom djetetu.

Stručnjakinja Maja Sopka Glesinger, odgojiteljica mentorica, prenijet će znanja i dugogodišnje iskustvo u odgojno-obrazovnom radu s djecom u odnosu na biološke ritmove, koji se nazivaju cirkadijskima.

Sudionici radionica/predavanja dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu koristiti u stručnom napredovanju, kao i radne materijale u digitalnom obliku te će usvojena znanja i vještine moći primjenjivati u odgoju djece ili u odgojno-obrazovnim procesima i stručnom radu u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju.

Edukacija će se održati online u četvrtak, 17.3.2022. od 18 do 19.30 sati.

Predbilježbe za edukacije primamo putem >> online prijavnice.

Prijave na edukaciju/informacije

Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 300,00 kn po osobi.

Kotizaciju za sudjelovanje na edukaciji možete uplatiti kao privatna osoba/tvrtka/organizacija na račun:


Zeleni klik!

IBAN: HR9223600001102445812

s napomenom: uplata kotizacije (ime i prezime polaznika).

Za državne institucije/ustanove molimo da nam se javite kako bismo izdali e-račun.

Sve informacije o edukaciji mogu se dobiti na e-mail zeleniklik@gmail.com.